Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Briošky s hermelínovou náplní

fotka Briošky s hermelínovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Briošky s hermelínovou náplní:

1/4 l vody  | 100 g tuku  | špetka soli  | 150 g hladké mouky  | 4 vejce  |  strouhaný sýr  | náplň:  | 1 hermelín  | 2 vejce vařená natvrdo  | 2 sladkokyselé okurky  | 100 g šunky  | 100 g majonézy  |  sůl

Postup přípravy receptu Briošky s hermelínovou náplní:

Vodu přivedeme k varu, přidáme tuk a sůl a po rozpuštění tuku odstavíme z ohně. Vsypeme všechnu mouku a za stálého míchání znovu zahříváme, až je těsto hladké a nelepí se na nádobu. Těsto vyklopíme do mísy, necháme vyjít páru a pak zašleháme jedno vejce po druhém. Těsto vložíme do cukrářského sáčku se širokou trubičkou a na pomaštěném plechu tvoříme bochánky. Vkládáme je do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 20 minut. Pak teplotu snížíme na 180 °C a dopečeme. Ještě vlahé briošky prokrojíme, naplníme a ozdobíme nastrouhaným sýrem. Příprava náplně: Hermelín, vejce a okurku nastrouháme, šunku nakrájíme nadrobno. Vše spojíme majonézou a lehce osolíme.


Fotky receptu Briošky s hermelínovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Briošky s hermelínovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !