Použité suroviny receptu Broskev po své čokoládové stránce:
1 sáček čokoládového pudingu
| 2 lžíce cukru do pudingu
| 1 kelímek cukru do tvarohu
| 40 dcl mléka
| 220-250 g měkkého tvarohu
| 4 ks osušených broskví (z kompotu)
Postup přípravy receptu Broskev po své čokoládové stránce:
Puding uvaříme podle návodu ve výše uvedeném množství mléka a 2 lžícemi cukru. Odebereme 8 lžiček tvarohu - zbylý tvaroh vmícháme do pudingu. Broskve položíme na dezertní talířky kulatou stranou dolů (seřízneme trochu špičky, aby broskev nepadala) a naplníme je pudingovou směsí. Na každou broskev následně dáme po 1 lžičce odebraného tvarohu oslazeného 1 lžičkou cukru a párátkem nebo špejlí nakreslíme libovolný vzor.
Fotky receptu Broskev po své čokoládové stránce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!