Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Broskve naložené v brandy

fotka Broskve naložené v brandy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Broskve naložené v brandy:

1,5 kg zralých, ale tvrdých broskví  | 1,5 kg cukru  | 1 litr vody  | 300 ml jemné brandy  | dle chuti: kandované třešně nebo višně  | látkový sáček s kořením obsahující:  | 1 vanilkový lusk  | 1 menší tyčinku skořice  | 3 až 4 kardamomy  | 4 hřebíčky

Postup přípravy receptu Broskve naložené v brandy:

Broskve ponořte na pár sekund do vroucí vody, pak do ledové a sloupněte je. Nožem je rozpulte a vypeckujte. Mezitím svařte v hrnci 1 litr vody s 500 g cukru na sirup, do kterého vložíte půlky broskví, stáhněte oheň a povařte 5 minut (pozor, musí zůstat pevné). Broskve vyjměte a nechte vychladnout. Do sirupu přidejte zbývající cukr, vložte sáček s kořením a znovu svařte. Nechte vychladnout, odstraňte koření a přidejte brandy. Do každé poloviny broskve vložte višeň a naskládejte je do sklenic. Zalijte sirupem s brandy, zavíčkujte. Obsah již nemusíte sterilovat.


Fotky receptu Broskve naložené v brandy:

Broskve naložené v brandy
Broskve naložené v brandy
Fotky vložil: epospa 
Hodnocení receptu Broskve naložené v brandy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !