Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.07. 2025
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskve s tvarohovou čepičkou

fotka Broskve s tvarohovou čepičkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Broskve s tvarohovou čepičkou:

425 ml komp. broskví  | 100 g tvarohu  | 150 g lučiny  | z 1/2 citr. kůra  | 1 vanilk. cukr  | 2 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Broskve s tvarohovou čepičkou:

Broskve slijeme a necháme okapat. Lučinu, tvaroh, citronovou kůru, vanilkový cukr a 4 lžíce kompotové šťávy utřeme do hladkého krému. Zdobíme jím půlky broskví.


Fotky receptu Broskve s tvarohovou čepičkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskve s tvarohovou čepičkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !