Postup přípravy receptu Broskvová čína:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, smícháme se 3 lžícemi medu, 4 lžícemi kečupu, 4 lžícemi plnotučné hořčice, 4 lžícemi sójové a worchestrové omáčky, zakápneme olivovým olejem a zprudka opečeme na pánvi. Přidáme ½ lžičky tymiánu a rozmarýnu, zakápneme citrónovou šťávou, podlijeme trochou vody nebo broskvové šťávy a necháme pod pokličkou dusit. Mezitím na druhé pánvi na troše oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, nadrobno nakrájenou papriku a půl plechovky broskví, přidáme 1 lžíci medu, 1/2 lžičky rozmarýnu a tymiánu a zakápneme citrónem. Když je maso měkké, smícháme s orestovanou zeleninou.