Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.07. 2025
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Broskvové řezy s nugátem

fotka Broskvové řezy s nugátem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Broskvové řezy s nugátem:

500 g půlených okapaných kompotovaných broskví  | 200 g oříškového nugátu  | Těsto: 250 g polohrubé mouky  | 6 lžic mléka  | 2 lžičky kypřícího prášku  | 150 g cukru  | 2 ks vajec  | 150 g rozpuštěného vychladlého másla nebo rostlinného tuku  | 100 g meruňkové zavařeniny na potření

Postup přípravy receptu Broskvové řezy s nugátem:

Broskve necháme okapat a připravíme si těsto. Všechny přísady do těsta smícháme dohromady a vylijeme na tukem vymaštěný a vysypaný plech, rozetřeme rovnoměrně po celém plechu. Po té jednotlivé půlky broskví nakrájíme na tenké půlměsíčky a klademe vždy 3-4 plátky do vějířku. Poklademe po celé buchtě, do mezer, které vzniknou mezi broskvovými vějířky dáme nugát a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Když je buchta upečená, vyndáme trouby a ještě teplou ji potřeme meruňkovou zavařeninou.


Fotky receptu Broskvové řezy s nugátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvové řezy s nugátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !