Postup přípravy receptu Broskvové želé s ostružinami:
Broskve spaříme a oloupeme. Vypeckujeme a pokrájíme na osminky. Pokapeme likérem a necháme 30 minut odležet. Želatinu namočíme do studené vody. Pomeranče a limetky vymačkáme a odměříme asi 400 ml šťávy. Scedíme ji od pecek, ohřejeme se 4 lžičky moučkového cukru. Ve šťávě rozpustíme želatinu. 4 misky vypláchneme studenou vodou. Do každé dáme 2 lžíce šťávy a dáme ztuhnout do lednice. Pak na ztuhlou šťávu poklademe kousky broskví a zalijeme zbytkem želé. Opět dáme do chladničky ztuhnout. Ostružiny rozmixujeme a prolisujeme, podle potřeby dosladíme. Vychladlé broskvové želé vyklopíme z misek na talířek, polijeme rozmixovanými ostružinami a posypeme sekanými pistáciemi.
Fotky receptu Broskvové želé s ostružinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!