Použité suroviny receptu Broskvový krém s čokoládou:
450 g broskv. kompotu
| 250 g polotuč. bílého jogurtu
| 100 g sýra žervé
| 1 lžíce cukru
| z 1/2 citr. šťáva
| 1/2 vanilk. cukru
| 6 plátků želatiny
| 100 g šlehačky
| 50 g hořké čokol. polevy
Postup přípravy receptu Broskvový krém s čokoládou:
Broskve rozmělníme i se sirupem. Přimícháme jogurt, sýrový krém, šťávu z citronu, cukr a vanilkový cukr. Želatinu dáme nabobtnat do studené vody a rozpustíme. Vmícháme do jogurtové hmoty. Vložíme do chladničky. Ušleháme smetanu a vmícháme do tuhnoucího krému. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládovou polevu, tence rozetřeme na dobře vyhclazený tác. Zatuhlou čokoládu shrneme stěrkou tak, aby se tvořili hoblinky. Broskvový krém naplníme do pohárů. Ozdobíme hoblinkami.
Fotky receptu Broskvový krém s čokoládou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!