Použité suroviny receptu Broskvový krém se želatinou:
6 lžic vody
| 1 lžíce želatiny
| 300 g zralých broskví
| 1 vanilkový cukr
| 200 ml smetany ke šlehání
| čokoládová poleva
| broskve a lístky meduňky nebo máty na ozdobení
Postup přípravy receptu Broskvový krém se želatinou:
Želatinu namočte do vody a nechte ji nabobtnat, poté ji zahřejte do rozpuštění. Broskve spařte horkou vodou, oloupejte, zbavte pecek a rozmixujte. Přidávejte vanilkový cukr a rozpuštěnou želatinu. Nakonec vmíchejte pevně ušlehanou smetanu. Krém dejte po částech do pohárů a přelijte čokoládovou polevou. Ozdobte broskvovými kousky a lístky bylinek.
Fotky receptu Broskvový krém se želatinou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!