Vložil: | delli |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Bruschetta s rajčaty, parmazánem a rukolou:
4 krajíce bílého pečiva, třeba ciabatty
| česnek podle chuti
| sůl a pepř
| velmi kvalitní extra panenský olivový olej na zakápnutí
| směs rajčat s parmazánem a rukolou, Marks & Spencer
| zakysaná smetana na ozdobu
| rukola na ozdobu
Postup přípravy receptu Bruschetta s rajčaty, parmazánem a rukolou:
Krajíce chleba opečte nasucho na grilu, pak je potřete česnekem, podle chuti osolte, opepřete, zakápněte olivovým olejem a natřete hotovou rajčatovou směsí. Ozdobte zakysanou smetanou a lístkem rukoly. Podávejte na nahřátém talíři.
Bruschettu si můžete připravit na ještě jednodušší způsob. Teplou, nejlépe rovnou z grilu, ji potřete česnekem, pořádně zakápněte olivovým olejem, ochuťte čerstvě mletým pepřem a osolte. Podávejte vždy na ohřátém talíři, aby nevychladla a všechny ingredience ze sebe mohly vydat to nejlepší.
Fotky receptu Bruschetta s rajčaty, parmazánem a rukolou:
Fotky vložil: cudovluc,MichelePrg