Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brynzová omáčka s bramborovými noky

fotka Brynzová omáčka s bramborovými noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Brynzová omáčka s bramborovými noky:

1 kus brynza - nejlépe ovčí  | 1 šalotka  | dle chuti: česnek  | 1 zakysaná smetana  | 1 zelené fazolky ve slaném nálevu  | dle potřeby: máslo  | dle chuti: sůl a pepř  | 4 porce chlazené bramborové noky (italské gnochi)

Postup přípravy receptu Brynzová omáčka s bramborovými noky:

Do hrnce dáme vařit vodu a připravíme si bramborové noky dle návodu.
Na kousku másla orestujeme na měsíčky nakrájenou šalotku, přidáme na tenké plátky pokrájený česnek a krátce opékáme. Přidáme rozdrobenou brynzu, když se trochu rozpustí přidáme zakysanou smetanu a mícháme. Do omáčky přihodíme okapané fazolkové lusky, prohřejeme (nemusí být). Dle chuti opepříme a přisolíme (pozor, brynza bývá už slaná).
Mezitím jsou noky hotové, rozdělíme je na talíře a přelijeme omáčkou. Je to velmi rychlé a jednoduché.


Fotky receptu Brynzová omáčka s bramborovými noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brynzová omáčka s bramborovými noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !