Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bublanina jako pěna

fotka Bublanina jako pěna
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bublanina jako pěna:

300 g polohrubé mouky  | 300 g cukru  | 4 vejce  | 1 prášek do pečiva  | 8 lžic oleje  | 9 lžic teplé vody  |  ovoce (čerstvé či mražené)

Postup přípravy receptu Bublanina jako pěna:

Cukr, teplou vodu, olej a žloutky ušleháme elektrickým šlehačem. Prášek do pečiva rozmícháme do mouky a potom mouku přidáme k ušlehané hmotě. Společně promícháme. Nakonec lehce přimícháme sníh ze čtyř bílků. Těsto nalijeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou a rovnoměrně ho rozetřeme. Povrch posypeme poměrně hustě ovocem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě (asi 180 stupňů C). Hotovou bublaninu můžeme pocukrovat.



Fotky receptu Bublanina jako pěna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bublanina jako pěna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !