Použité suroviny receptu Bulharská fazolová omáčka :
1 větší cibule
| 5 čerstvých rajčat
| 400 g sterilovaných fazolových lusků
| 250 ml šlehačky
| 4 lžíce hladké mouky
| olej
| sůl
| kopr
Postup přípravy receptu Bulharská fazolová omáčka :
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená rajčata nebo rajský protak naředěný šťávou z fazolových lusků, osolíme. Prohřejeme a mezitím nakrájíme lusky na cca 2 cm kousky a svazeček kopru nadrobno. Vložíme do nádoby k rajčatům a krátce povaříme. Ve šlehačce rozmícháme hladkou a tím zahustíme omáčku. Zmícháme a podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo pečivem.
Fotky receptu Bulharská fazolová omáčka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!