200 g točený salám
| 200 g špekáčky
| 100 g silné párky
| 1 lžíce Harisa
| 1 lžíce křen
Postup přípravy receptu Buřtové jednohubky:
Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme hustě vedle sebe na pánvičku a prudce opečeme. Spečením kůže se nám okamžitě vytvoří mističky. Ty obrátíme a opečeme i z druhé strany (nemusí být). Pak je libovolně naplníme. Většinou do nich dávám kopičku ostrého křenu nebo pikantního kečupu nebo hořčici, Harisu atd.
Je to rychlé, laciné a vždy při ruce. Moje maminka tak vždy servírovala v mističce z Gothaje bramborový salát.
Fotky receptu Buřtové jednohubky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!