Použité suroviny receptu Bylinkové fazole s klobásami:
8 grilovacích klobásek
| 2 různé 400 g konzervy fazolí, scezené
| 2x400 g konzervy sekaných rajčat
| 1 lžička sušené bazalky
| 2 lžičky oregana
| 1 lžíce krupicového cukru
| sůl na dochucení
| pepř na dochucení
Postup přípravy receptu Bylinkové fazole s klobásami:
Nepřilnavou pánev rozpalte a zprudka na ní ze všech stran osmahněte klobásky, tři až pět minut. Fazole přidejte do pánve spolu s rajčaty, bylinkami i cukrem. Dochuťte, uveďte do varu a na mírném plameni povařte osm až deset minut, aby se vše prohřálo a šťáva zhoustla.
Fotky receptu Bylinkové fazole s klobásami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!