Použité suroviny receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu :
200 g chlebové mouky
| 200 g celozrnné mouky
| 1 a 1/4 lžičky sušeného droždí
| 1 lžička soli
| 1 lžíce práškového cukru
| 2 lžíce oleje
| 3 lžíce směsi bylinek
| 300 ml vlažného mléka
Postup přípravy receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu :
Ze surovin zpracujeme tužší těsto, které dáme do domácí pekárny na chléb. Nastavíme větší chléb, středně hnědou kůrku a program č. 3 (platí pro domácí pekárnu AFK). Upečený chléb vyklopíme, zabalíme do dvou utěrek a necháme vychladnout. Směs bylinek: 1 sáček tymiánu, 1 sáček bazalky, 1 sáček majoránky - bylinky promícháme a uschováme v dobře uzavřené nádobě.
Fotky receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!