Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bylinkový chléb pro domácí pekárnu

fotka Bylinkový chléb pro domácí pekárnu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu :

200 g chlebové mouky  | 200 g celozrnné mouky  | 1 a 1/4 lžičky sušeného droždí  | 1 lžička soli  | 1 lžíce práškového cukru  | 2 lžíce oleje  | 3 lžíce směsi bylinek  | 300 ml vlažného mléka

Postup přípravy receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu :

Ze surovin zpracujeme tužší těsto, které dáme do domácí pekárny na chléb. Nastavíme větší chléb, středně hnědou kůrku a program č. 3 (platí pro domácí pekárnu AFK). Upečený chléb vyklopíme, zabalíme do dvou utěrek a necháme vychladnout. Směs bylinek: 1 sáček tymiánu, 1 sáček bazalky, 1 sáček majoránky - bylinky promícháme a uschováme v dobře uzavřené nádobě.


Fotky receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkový chléb pro domácí pekárnu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !