Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bystřické ražniči

fotka Bystřické ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bystřické ražniči:

250 g vepřového masa  | 250 g hovězího masa  | 20 g telecích jater  | 150 g uzené klobásy  | 100 g cibule  |  sůl a pepř  |  sladká paprika  |  kečup  |  olej  |  papriková pochoutka

Postup přípravy receptu Bystřické ražniči:

Vepřové maso, hovězí maso a játra umyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Stejně nakrájíme uzenou klobásu a cibuli. Všechno osolíme a okořeníme pepřem.

Sladkou papriku, paprikovou pochoutku, kečup a olej smícháme a touto směsí potíráme připravené plátky masa a jater. Maso necháme asi 3 hodiny odležet a potom ho střídavě napichujeme na špejle nebo jehly. Osmažíme v oleji dozlatova. Můžeme opékat i na roštu nebo grilu.


Fotky receptu Bystřické ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bystřické ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !