250 g vepřového masa
| 250 g hovězího masa
| 20 g telecích jater
| 150 g uzené klobásy
| 100 g cibule
| sůl a pepř
| sladká paprika
| kečup
| olej
| papriková pochoutka
Postup přípravy receptu Bystřické ražniči:
Vepřové maso, hovězí maso a játra umyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Stejně nakrájíme uzenou klobásu a cibuli. Všechno osolíme a okořeníme pepřem.
Sladkou papriku, paprikovou pochoutku, kečup a olej smícháme a touto směsí potíráme připravené plátky masa a jater. Maso necháme asi 3 hodiny odležet a potom ho střídavě napichujeme na špejle nebo jehly. Osmažíme v oleji dozlatova. Můžeme opékat i na roštu nebo grilu.
Fotky receptu Bystřické ražniči:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!