Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na rožni

fotka Candát na rožni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Candát na rožni:

2 candáti  |  hladká mouka  |  sladká paprika  | 100 g rozpuštěného másla  |  sůl  |  pepř  | Omáčka:  | 4 lžíce majonézy  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 středně velká vařená brambora  | 2 stroužky česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Candát na rožni:

Ryby krátce opláchneme pod tekoucí vodou. Osušíme, osolíme vně i uvnitř a lehce obalíme ve směsi mouky a papriky. Poležené na alobal je dáme na gril a opékáme asi 10 minut z každé strany. Mezitím si připravíme omáčku. Studenou bramboru rozmačkáme na kaši a smícháme ji s majonézou, olejem a česnekem. Dochutíme. Hotovou rybu přelijeme máslem a podáváme s omáčkou.


Fotky receptu Candát na rožni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na rožni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky