Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Candát v ořechové krustě

fotka Candát v ořechové krustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Candát v ořechové krustě:

500-600 g candáta  | špetka soli  | špetka mletého bílého pepře  | na obalení hladká mouka  | trochu čerstvých nebo usušených bylinek (petrželka, tymián, pažitka, šalvěj, bazalka apod.)  | 2 lžíce oleje  | 1-2 vejce  | 60 g tvrdého sýra  | 80-100 g vlašských ořechů  | na vymazání máslo  | 2- 3 lžíce strouhanky  | 1-2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Candát v ořechové krustě:

Candáta podélně prokrojíme a zbavíme kostí a kůže. Osolíme ho a opepříme a obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájenými bylinkami. Potom rybu na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. Vejce rozšleháme, přidáme nastrouhaný sýr, drcené ořechy, osolíme a zlehka promícháme. Porce dáme do zapékací mísy vymazané máslem, přikryjeme ořechovou směsí, posypeme strouhankou a pokapeme máslem. V předehřáté troubě nebo pod grilem zapečeme dozlatova.


Fotky receptu Candát v ořechové krustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát v ořechové krustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !