Použité suroviny receptu Celerové závitky s uzeným masem :
1 velký celer
| 250 g vařeného uzeného masa
| 2 vejce
| hořčice
| 30 g másla
| vývar z kousku masoxu
| sůl
Postup přípravy receptu Celerové závitky s uzeným masem :
Očištěný celer uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Okapaný pokrájíme na tenké plátky, potřeme jemně pomletým uzeným masem promíchaným s jedním vejcem a hořčicí, pevně stočíme, upevníme párátky, vložíme na pánev s rozehřátým máslem a potřeme rozšlehaným vejcem.
Podlijeme jej několika lžícemi vývaru a pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Celerové závitky s uzeným masem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!