Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celerové závitky s uzeným masem

fotka Celerové závitky s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Celerové závitky s uzeným masem :

1 velký celer  | 250 g vařeného uzeného masa  | 2 vejce  |  hořčice  | 30 g másla  |  vývar z kousku masoxu  |  sůl

Postup přípravy receptu Celerové závitky s uzeným masem :

Očištěný celer uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Okapaný pokrájíme na tenké plátky, potřeme jemně pomletým uzeným masem promíchaným s jedním vejcem a hořčicí, pevně stočíme, upevníme párátky, vložíme na pánev s rozehřátým máslem a potřeme rozšlehaným vejcem.
Podlijeme jej několika lžícemi vývaru a pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Celerové závitky s uzeným masem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celerové závitky s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !