Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.10. 2025
Dnes má svátek Erik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celozrnné špagety zapečené v leču

fotka Celozrnné špagety zapečené v leču
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Celozrnné špagety zapečené v leču:

1 celé balení celozrnných špaget  | 400 g hotového leča ve skleničce ( dá se koupit v supermarketu)  | 7 stroužků česneku  | 4 nožičky dietních párků  | 300 g kozího sýra  | 1/4 lžičky soli , pepře , sladké papriky  | 5 dl ostrého kečupu  | 5 lístků čerstvé bazalky

Postup přípravy receptu Celozrnné špagety zapečené v leču:

Celozrnné špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Do mísy dáme lečo, prolisované stroužky česneku, přidáme koření a nastrouhané dietní párky. Směs dále promícháme s uvařenými špagetami, vložíme do zapékací mísy, potřeme ostrým kečupem a zasypeme strouhaným kozím sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 30 minut. Na závěr ozdobíme lístky čerstvé bazalky.


Fotky receptu Celozrnné špagety zapečené v leču:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celozrnné špagety zapečené v leču
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !