Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čertovská omáčka

fotka Čertovská omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Čertovská omáčka:

1 kg rajačat  | 1 kg červených a zelených paprik  | 500 g cibule  | 2 feferonky  | 6 stroužků česneku  | 80-100 g pískového cukru  | 60 g soli  | 100 ml octa  | 150 ml oleje  | 2 lžíce plnotučné hořčice  | 1/2-1 lžička drceného barevného pepře nebo směs bylinek

Postup přípravy receptu Čertovská omáčka:

Rajčata oloupeme a nakrájíme. Přidáme nakrájené papriky, cibuli, nadrobno nakrájené feferonky, prolisovaný česnek, cukr, sůl, ocet, olej a podusíme doměkka. Směs dochutíme hořčicí, drceným pepřem a nakrájenými bylinkami a ještě krátce povaříme. Plníme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 85 stupňů.


Fotky receptu Čertovská omáčka:

Čertovská omáčka
Čertovská omáčka
Čertovská omáčka
Čertovská omáčka
Fotky vložil: vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Čertovská omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles