1 balení Rama Cremefine na šlehání
| 1 balení jemného tvarohu
| 1 sáček vanilkového cukru
| 1/4 l malinového džusu
| 1 dortového želé
| 1-2 lžíce cukru
| 1/4 kg mražených malin nebo jahod
| na ozdobu kousky ovoce, oříšky, čokoládové hoblinky
Postup přípravy receptu Červenobílý pohár:
Ramu Cremefine ušleháme podle návodu elektrickým šlehačem. Do tvarohu všleháme vanilkový cukr a lehce jej spojíme se šlehačkou. Malinový džus v kastrolku přisladíme (nemusí být), vmícháme dortové želé a podle návodu necháme přejít varem jednu minutu. Po odstavení hned vmícháme mražené maliny nebo jahody, čímž se želé rychle zchladí. Do pohárových skleniček střídavě vrstvíme želé a tvarohovou šlehačku, ozdobíme ovocem, oříšky nebo čokoládovými hoblinkami.
Fotky receptu Červenobílý pohár:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!