Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Červený a černý rybíz s vanilkovou omáčkou

fotka Červený a černý rybíz s vanilkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Červený a černý rybíz s vanilkovou omáčkou:

500 g červeného a černého rybízu dohromady  | 3-4 lžíce kukuřičné moučky  | dle chuti: cukr  | 1/2 litru šlehačky  | 1 hrnek vody  | 2 sáčky vanilinového cukru

Postup přípravy receptu Červený a černý rybíz s vanilkovou omáčkou:

Očištěný rybíz vařit ve vodě za stálého míchání jako na řídký džem. Přelít přes síto a dát stranou několik lžic tekutého džemu, které necháme vychladnout a zamícháme do nich škrob. Osladit zbytek podle chuti a znovu zahřát. Pak přimíchat rozpuštěný škrob a nechat přejít varem. Nalít do desertních sklenic a vychladit po několik hodin. Před podáváním promíchat vanilku se šlehačkou a přidat k rybízu.



Fotky receptu Červený a černý rybíz s vanilkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Červený a černý rybíz s vanilkovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles