Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česká veverka

fotka Česká veverka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Česká veverka:

400g hovězího masa  | 200g vepřového srdce  | 100g vepřových jater  | 100g uzeného bůčku  | 1 kostka maggi masovývaru  | 50g mrkve  | 50g celeru  | 50g petržele  | 80g květáku  | 100g porku  | 80g rajčat  | 100g hrášku - mraženého

Postup přípravy receptu Česká veverka:

Maso (všechny druhy) opláchneme pod studenou vodou a dáme do studené vody (asi 3 litry).

Osolíme a zvolna vaříme (táhneme) 1,5 hodiny v MAGGI Masovývaru.

Před koncem vaření masa očistíme kořenovou zeleninu a nakrájíme ji na kousky.

Vývar procedíme, maso nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru spolu s mrkví, celerem, petrželí a kapustou.

Pak spaříme rajče vařící vodou , oloupeme ho a nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky.

Ještě nakrájíme květák na větší kousky a také přidáme do polévky.

Nakonec očistíme a nakrájíme pórek na kolečka a přidáme ho po 10 minutách varu kořenové zeleniny.

Pór, sekanou zelenou petrželku a na tenké plátky nakrájenou cibulku povaříme 5 minut a pak odstavíme.


Fotky receptu Česká veverka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Česká veverka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !