Vložil: | Helenuska |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Chalupářská vepřová žebírka:
4 plátky vepřových kotlet
| 200 g kečupu
| 100 g tuku
| 4 ks vajec uvařených natvrdo
| špetka soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Chalupářská vepřová žebírka:
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném tuku. Do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené maso dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou, navrch přidáme natvrdo uvařená posekaná vejce. Podáváme s brambory.
Fotky receptu Chalupářská vepřová žebírka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!