Postup přípravy receptu Charlotta:
Z bílků a cukru ušleháme pevný sníh. Přidáme rozpuštěnou, vychladlou Heru a zlehka přimícháme mouku. Těst rozetřeme na pergamenový papír a pečeme při 200 °C asi 10 minut. Po upečení strhneme papír a těsto potřeme červenou marmeládou. Stočíme do rolády a dáme ztuhnout. Mezitím si připravíme krém. Želatinu namočíme do studené vody. Našleháme Ramu Cremefine ke šlehání, kterou pak smícháme se zakysaným krémem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem a koňakem. Přidáme rozpuštěnou želatinu a řádně promícháme, aby se nám nevytvořily cucky a hmota ztuhla. Roládu rozkrájíme na tenké plátky, s nimiž vyklademe půlkulatou formu vyloženou fólií. Poté naplníme krémem, který prokládáme pokrájenými jahodami. Nakonec uzavřeme plátky rolády, přikryjeme fólií a necháme vychladit.