Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlodnik - židovská kuchyně

fotka Chlodnik - židovská kuchyně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Chlodnik - židovská kuchyně:

1, 5 kg mladé natě z červené řepy  | 400 g salátových okurek  | 200 g ředkviček  | 50 g pažitky  | 50 g kopru  | 1 , 5 l kysaného mléka  | 3 dl kysané smetany  | 5 ks vajec na tvrdo  | 50 g hořčice  |  sůl  |  pepř  |  cukr

Postup přípravy receptu Chlodnik - židovská kuchyně:

Nať z řepy nakrájíme a s trochou vody uvaříme. Necháme vychladnout a smícháme s rozmíchaným mlékem se smetanou. Omyté okurky a ředvičky nastrouháme na nudličky, pažitku a kopr nasekáme a vše přidáme do polévky. Zamícháme, ochutíme hořčicí, cukrem a pepřem. Vejce nakrájíme na kousky, dáme do talířů a zalejeme studenou polévkou.


Fotky receptu Chlodnik - židovská kuchyně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlodnik - židovská kuchyně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !