Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.09. 2024
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chutney z nedozrálých rajčat

fotka Chutney z nedozrálých rajčat
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Chutney z nedozrálých rajčat:

1 kg zelených a nedozrálých rajčat  | 250 g cibule  | 250 g jablek  | 2 stroužky česneku  | 1 feferonka  | 200 g pískového cukru  | 1 lžička soli  | 2 dcl octa  | 1 lžička mletého pepře  | 1 lžička mletého nového koření  | 1 lžička mletého zázvoru

Postup přípravy receptu Chutney z nedozrálých rajčat:

Rajská jablíčka a jablka omyjeme, cibuli a jablka oloupeme (vyjmeme jádřince) a vše nakrájíme na malé kousky, přidáme rozkrájenou feferonku. Dáme do kastrolu a zastříkneme vodou a za občasného míchání dusíme asi 30 minut. Přidáme ocet, cukr, sůl a koření a dusíme, až je směs zahoustlá. Na konci vaření přidáme rozdrcený česnek. Ještě horké chatney plníme do nahřátých sklenic, upevníme víčky a obrátíme dnem vzhůru. Necháme do vychladnutí. Uložíme v chladu a temnu.
Výborné k masu a uzenině i jako doplněk těstovinových salátů.


Fotky receptu Chutney z nedozrálých rajčat:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chutney z nedozrálých rajčat
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Chutney z nedozrálých rajčat
Obrázek uživatelky
profil
Loni na podzim jsem toto chatney zkoušela a musím říct že je velmi dobré but jako příloha ke grilovanému masu nebo jen k párku na topinky nebo chleba s máslem.Ale hlavne je hrozně fajn, že se tím zpracují rajčata, která nestihla dozrát.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles