| Vložil: |  Nelly63 |  
    | Porcí: | 3 |  
    | Doba přípravy: |  35 min |  
    | Hodnocení: |  
          
  |  
    | Počet hodnocení: |  4  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Cibulačka s kuřecím masem:
400 g kuřecího masa
 | 2 kuličky nového koření
 | 2 bobkové listy
 | 10 kuliček celého pepře
 | 1 cibule
 | 150 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
 | 300 g cibule
 | 30 g másla
 | 1 lžíce oleje
 | 4 plátky toastového chleba
 | 100 g ementálu nebo goudy
 |  petrželka
 |   sůl
Postup přípravy receptu Cibulačka s kuřecím masem:
Do hrnce dáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, celou cibuli, a 1 a 1/2 l vody. Uvedeme do varu a vložíme oprané kuřecí maso a vaříme zvolna 30-40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme dorůžova 300 g cibule pokrájené na kolečka, zalejeme vše procezeným vývarem a povaříme 10 minut. Podle chuti osolíme a dochutíme a nakonec vmícháme sekanou petrželku. Do misek rozdělíme pokrájené vařené kuřecí maso, zalijeme polévkou. Na každou misku položíme opečený plátek toustového chleba a hrubě nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby a nebo do mikrovlnky a zapečeme, než se sýr rozpustí. Ještě potom povrch posypeme petrželkou.
 
Fotky receptu Cibulačka s kuřecím masem: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!