500 g cibule
| 60 g sádla nebo oleje
| 4 řízky z roštěnky
| 2 lžíce mouky
| sůl
| pepř
| 1/8 l bílého vína
| worcester
Postup přípravy receptu Cibulová roštěnka:
Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky a podusíme na pánvi se sádlem nebo olejem 5 minut. Část cibule vybereme, lojový okraj roštěnky překrojíme na více místech ostrým nožem, aby se maso nekroutilo. Řízky obalíme moukou a opečeme z obou stran dohněda. Osolíme, opepříme a zalejeme podušenou cibulí. Přilijeme víno a 15 minut dobře překryté povaříme. Ochutíme worcestrem a podáváme s rýží.
Fotky receptu Cibulová roštěnka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!