4 porce kapra
| dle chuti: sůl
| dle chuti: česnek
| dle potřeby: polohrubá mouka
| dle chuti: mletá sladká paprika
| dle chuti: mletá pálivá paprika
| dle potřeby: olej
| 60 g másla
| dle chuti: petrželka
Postup přípravy receptu Kapr v pikantní úpravě:
Porce kapra potřeme po obou stranách česnekem utřeným se solí a obalíme v mouce ochucené paprikou. Opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Hotovou rybu rozdělíme na talíře, z pánve slijeme část oleje, přidáme máslo a podle chuti osolíme. Horkým obsahem pánve přelijeme rybu. Zdobíme petrželkou. Jako příloha je vhodný chléb nebo vařené brambory.
Fotky receptu Kapr v pikantní úpravě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!