Postup přípravy receptu Cibulový koláč z Francie :
Nejprve si připravíme těsto na koláč. Na vál prosejeme mouku, přidáme vychlazené tuhé nasekané máslo a sůl. S vodou zaděláme na tužší hladké těsto, které necháme v chladu alespoň 30 minut odležet.
Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Zalijeme trochou vody a v hrnci necháme provařit až do úplného odpaření vody. Potom cibuli osolíme, opepříme, přidáme na špičku nože strouhaného muškátového oříšku a necháme vychladnout.
Vychladlou cibulku promícháme s máslem, nivou (na kostičky), smetanou, a rozšlehaným vejcem. Na mírném ohni asi 5 minut zahříváme za stálého míchání.
Fotky receptu Cibulový koláč z Francie :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!