1 balíček listové těsto
| 300 g cibule
| 50 g tuku
| 3 vejce
| 200 g nízkotučné kysané smetany
| sůl
| mletý bílý pepř
| vejce na potření
Postup přípravy receptu Cibulový štrůdl:
Cibuli jemně pokrájíme a osmahneme na tuku. Vedle rozšleháme vejce se smetanou, osolíme a opepříme. Směs přidáme na pánev k cibuli a mícháme, dokud se vejce nesrazí. Směs necháme trochu zchladnout a mezitím si listové těsto rozdělíme na 3 části a vyválíme. Každý plát potřeme vaječno-cibulovou směsí a zavineme. Dáme na plech vyložený alobalem, potřeme vejcem a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Fotky receptu Cibulový štrůdl:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!