Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čína z pangase:
4 pangasius filety lehce rozmražené
| pórek, mrkev, citron
| sůl
| zázvor čerstvý nebo sušený
Postup přípravy receptu Čína z pangase:
Zeleninu nakrájíme na tenké proužky - nejprve na špalíčky cca 3 cm vysoké, poté na plátky a nakonec z plátků podélné proužky. Vypadá to mnohem efektněji než klasická kolečka. Zázvorový kořen o velikosti cca 1 cm nakrájíme na podobné proužky. Vše lehce osmahneme na troše oleje, přidáme pangase pokrájeného na kostičky nebo proužky na čínu a předem pokapaného citronovou šťávou. Osolíme. Dusíme do měkka. Můžeme podlít malým množstvím vody. Podáváme s rýží basmati nebo bramborovou kaší
Fotky receptu Čína z pangase:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!