Postup přípravy receptu Čínské jarní závitky:
Houby necháme asi 2 hodiny v horké vodě nabobtnat, potom je nakrájíme na tenké plátky. Maso nakrájíme na tenké asi 1 cm široké plátky a obalíme je v hladké mouce. Bambusové výhonky nakrájíme na proužky. 2 lžíce oleje zahřejeme a osmažíme na něm houby a bambusové výhonky. Přidáme sojovou omáčku a směs dusíme 3 minuty. Maso opečeme a vrošce oleje, osolíme, zalijeme drůbežím vývarem a přimícháme zeleninu. Přidáme maizenu a dáme vychladnout. Hrubou mouku smícháme s 1/8 litru horkého převařeného mléka a přidáme vejce. Z těsta vyválíme 8 tenkých plátků, dáme na ně nádivku, okraje těsta zahrneme dovnitř a zavineme. Kraje závitků pevně stlačíme a potřeme vejcem. Olej ve fritovacím hrnci zahřejeme na 160 stupňů a závitky v něm postupně usmažíme do zlatova ze všech stran 4-6 minut.