Postup přípravy receptu Čínské nudle s vepřovým masem:
Plátky masa rozkrájíme na 1/2 cm široké kousky. Zázvor i česnek oloupeme, papričku zbavíme semeníku. Vše najemno pokrájíme. Směs promícháme se 6 lžícemi oleje a se sezamovým olejem. Lusky rozkrájíme na proužky. Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme a dáme okapat. Na pánvi opékáme 2-3 minuty maso. Osolíme je, přendáme do jiné nádoby a udržujeme teplé. Do pánve přidáme 1 lžíci oleje, vložíme lusky a 3-4 minuty opékáme. Vmícháme scezené, na nudličky rozkrájené bambusové výhonky a krátce je osmahneme. Ochutíme sojovou omáčkou. K hotové zelenině přidáme maso a společně prohřejeme. Pokrm ještě dochutíme podle chuti sojovou omáčkou a ihned podáváme.