4 filety ze pstruha
| 50 g strouhanky
| 1 lžíce másla
| 1svazek petrželky
| šťáva a kůra z 1 citronu
| 25 g piniových semínek pražených
| 1 lžíce olivového oleje
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Citronový pstruh:
Nasekáme petrželku. Polovinu semínek posekáme. Rozpálíme troubu. Filety položíme na pekáč kůží dolů. Osolíme a opepříme. Smícháme strouhanku, máslo, petrželku, strouhanou citronovou kůru, citronovou šťávu a nasekaná semínka. Touto směsí pokryjeme rybu. Zakapeme olejem a dáme na 15 minut péct. Pokud je již ryba hotová, posypeme zbylými semínky.
Podáváme s brambory.
Fotky receptu Citronový pstruh:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!