Použité suroviny receptu Čokoládová bábovka s vaječným koňakem:
250 g másla nebo Hery
| 100 g čokolády na vaření
| 200 g cukru krupice
| 100 g hladké mouky
| 4 vejce
| 150 g polohrubé mouky
| 1 prášek do pečiva
| 250 ml vaječného koňaku
Postup přípravy receptu Čokoládová bábovka s vaječným koňakem:
Změklý tuk utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme vejce, poté mouku promíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme likér s nastrouhanou čokoládou. Těsto nalijeme do vymaštěné a hrubou moukou vysypané formy na bábovku a hodinu pečeme v předehřáté troubě asi při 175 stupních C.
Fotky receptu Čokoládová bábovka s vaječným koňakem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!