Postup přípravy receptu Čokoládový terč :
Heru ušleháme s cukrem, postupně přidáme vejce a mouku s kypřícím práškem. Těsto rozdělíme na poloviny a do jedné přidáme kakao. Tři stejné plechy vyložíme alobalem. Cukrářským sáčkem vyrábíme kruhy. Na prvním plechu uděláme malý kakaový kruh, kolem kruh z bílé směsi, pak další dva kakaové kruhy a dva kruhy z bílé směsi. Na dalším plechu otočíme pořadí směsí, na třetím postupujeme stejně jako na prvním. Vše pečeme 25 minut. Nastrouhanou čokoládu smícháme se šlehačkou a ve vodní lázni ji necháme rozpustit. Pak směs ještě rozmixujeme, aby se leskla. Korpusy pokapeme sirupem svařeným z vody, cukru a koňaku, natřeme je náplní a klademe na sebe. Čokoládový terč potřeme zbylým krémem a dáme do chladu.