Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Crema caramella

fotka Crema caramella
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Crema caramella:

30 kostek cukru  | 1/4 l mléka  | 2 žloutky  | 1 vanilkový cukr  | 1 lžička mouky  |  piškoty  |  jahody  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Crema caramella:

Do hlubší pánve se silnějším dnem dáme 30 kostek cukru a na mírném ohni je zbarvíme do zlatohněda (cukr se nesmí připálit ani příliš zhnědnout, protože by zhořkl). Rozpuštěný cukr zalijeme směsí ze čtvrt litru mléka, dvou žloutků, sáčku vanilkového cukru a lžičky mouky. Cukr přitom ztuhne, mícháme jej tedy tak dlouho, až se ve směsi znovu rozehřeje a svaříme vše na hladký krém. Odstavíme stranou.
Piškoty rozlámeme na menší kousky, polovinu vložíme do misky, zalijeme částí krému, poklademe rozpůlenými jahodami. Přikryjeme druhou polovinou piškotů a zalijeme zbytkem krému. Povrch zdobíme šlehačkou a zbylými jahodami.


Fotky receptu Crema caramella:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Crema caramella
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles