Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cumberlandská omáčka

fotka Cumberlandská omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Cumberlandská omáčka:

1 ks cibule  | 1 ks citrón  | 1 ks malý pomeranč  | 1 lžíce hořčice  | 3 lžíce červeného nebo bílého vína  | 1 dl vývaru  | 2 lžičky škrobové moučky  |  zázvor  |  pepř  | 2 ks hřebíčky  | 6 lžic rybízové nebo angreštové marmelády

Postup přípravy receptu Cumberlandská omáčka:

Na pánvi dusíme do změknutí v trošce vody drobně pokrájenou cibuli, lžičku strouhané citronové kůry a drobně nasekanou kůru z pomeranče. Pak přidáme šťávu z citrónu a pomeranče, hořčici, víno, škrobovou moučku rozmíchanou ve vývaru, zázvor, hřebíček, pepř a marmeládu. Vše dusíme asi 1/2 hodiny až do mírného zhoustnutí omáčky. Podle potřeby podléváme vodou či vínem.
Podáváme k vařenému uzenému masu nebo ke studené pečeni ze zvěřiny.


Fotky receptu Cumberlandská omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cumberlandská omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !