Vložil: | Čajčkus |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Ďábelsky zapečený kapr:
4 kapřích porcí bez kůže
| 2 lžíce Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
| 2 lžíce Ostrý kečup
| 1 lžíce Plnotučná hořčice
| 50 g nivy
| 1-2 housky z předešlého dne
| dle chuti a potřeby olej, hladká mouka, pepř, sůl
Postup přípravy receptu Ďábelsky zapečený kapr:
Porce kapra lehce osolíme, opepříme, obalíme v mouce, na oleji po obou stranách opečeme a přendáme do zapékací misky. Změklou Ramu promícháme s Ostrým kečupem Hellmann´s, Plnotučnou hořčicí hellmann´s, nastrouhanou nivou a hrubě nastrouhanou houskou. Směsí poklademe kapří porce a v předehřáté troubě rychle zapečeme. Ihned podáváme, nejlépe s čerstvým pečivem a naloženou zeleninou.
Fotky receptu Ďábelsky zapečený kapr:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!