Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dejvická Šumava

fotka Dejvická Šumava
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 68

Použité suroviny receptu Dejvická Šumava:

2 lžíce tmavého sezamu  | těsto  | 55 g špaldové celozrnné mouky  | 1,5 lžíce mletého kmínu  | 1,5 lžíce oleje  | 270 g elezornné pšeničné mouky  | 1,5 lžíce octa  | 110 g chlebové žitné mouky  | 290 ml vlažné vody  | 2 lžičky sušeného droždí  | 1 lžíce soli  | 55 g celozrnné žitné mouky  | 1 lžíce cukru krupice

Postup přípravy receptu Dejvická Šumava:

V míse promícháme mouky s droždím, solí, kmínem a cukrem. Přilijeme vodu smíchanou s octem a olejem a zaděláme tuhé těsto, které necháme téměř hodinu kynout.

Troubu předehřejeme na 200°C a chleba v něm buď jako klasický bochník, nebo v chlebové formě upečeme dozlatova.

Před pečením potřeme dejvickou Šumavu vodou a posypeme sezamem.


Fotky receptu Dejvická Šumava:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dejvická Šumava
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !