Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dezert s mascarpone

fotka Dezert s mascarpone
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Dezert s mascarpone:

170 g sýra Mascarpone  | 140 g odtučněného tvarohu  | 50 g cukru krystal  |  šťáva a strouhaná kůra z 1 pomeranče  | 3 g práškové želatiny  | 1 lžička vanilkové esence  |  čerstvé ovoce na zdobení

Postup přípravy receptu Dezert s mascarpone:

Mascarpone, cukr a vanilkovou esenci dejte do pánve se zesíleným dnem a na mírném ohni míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Odstavte z plotýnky a nechte 15 minut vychladnout. Do směsi všlehejte čerstvý sýr. Do zvláštní misky nalijte pomerančovou šťávu, přidejte kůru a vsypejte želatinu, kterou jste nejdříve nechala 2-3 minuty nabobtnat. Misku dejte nad hrnec s vroucí vodou a vyčketje, dokud se želatina nerozpustí. Želírovací směs rychle všlehejte do sýrové směsi. Hmotou naplňte 4 zapékací misky a vložte je do chladničky. Po ztuhnutí ponořte dna formiček na několik vteřin do horké vody, vyklopte na dezertní talířky a ozdobte čerstvým ovocem.


Fotky receptu Dezert s mascarpone:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dezert s mascarpone
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !