Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dijonský koláč

fotka Dijonský koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Dijonský koláč:

1 list. těsto  | 200 g eidamu  |  provensálské bylinky  | 2 cibule  | 4 lžíce dijonské hořčice  | 400 g mletého masa  | 1 rajče

Postup přípravy receptu Dijonský koláč:

Listové těsto rozválíme, bude stačit zhruba 1/2 balíčku, vyválíme tak, abychom těstem vyložili celou kruhovou formu (remosku) a kus nám zbyl na přehnutí nahoře. Těsto rozložíme do vymazané formy. Zeleninu očistíme.

Těsto ve formě potřeme nejdříve asi 4 lžícemi ostré dijonské hořčice, na ni rozložíme mleté maso nebo i jiné podle chuti a posypeme provensálským kořením.

Cibuli nakrájime na půlkolečka, přidáme ji k masu a nakonec jako poslední vrstvu poklademe koláč na kolečka nakrájeným rajčetem. Dijonský koláč zasypeme sýrem.

Pečeme asi 25 minut ve vyhřáté troubě. Dijonský koláč podáváme teplý a nakrájený na trojúhelníčky.


Fotky receptu Dijonský koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dijonský koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !