Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doboškové medové řezy

fotka Doboškové medové řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Doboškové medové řezy:

150 g práškového cukru  | 1 vejce  | 5 lžic mléka  | 50 g másla  | 2 lžíce medu  | 1 lžička jedlé sody  | 450 g hladké mouky  | Nadívka:  | 1/2 l mléka  | 200 g másla  | 200 g práškového cukru  | 2 balíčky vanilkového cukru  | 80 g hrubé mouky  | 100 g ořechů

Postup přípravy receptu Doboškové medové řezy:

Do pánve dáme práškový cukr, vejce, mléko, máslo, med, jedlou sodu a všechno vaříme 2 minuty. Na moukou vysypanou desku vylejeme uvařenou masu a dobře vypracujeme těsto, které rozdělíme na 4 díly. Každý díl rozválíme a na vymaštěném plechu zvlášť ve vyhřáté troubě upečeme. Upečené díly spojíme nádivkou, povrch polejeme kakaovou polevou a pokrájíme na řezy.

Nádívka: V mléce rozmícháme mouku a uvaříme hustou kaši. máslo dobře vymícháme s práškovým a vanilkovým cukrem a smícháme s chladnou kaší. Nakonec přimícháme k nadívce mleté ořechy.


Fotky receptu Doboškové medové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Doboškové medové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !