Vložil: | Natural |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Dobrý štrúdl:
1 listové těsto
| dle chuti: rozinky, jablka, skořice, cukr, mletý hřebíček a nahrubo mleté vlašské ořechy
Postup přípravy receptu Dobrý štrúdl:
V míse smíchám rozinky (2 hrsti), nastrouhaná 3 jablka, nahrubo mleté vlašské ořechy (2 hrsti), trochu skořice, cukr (1 hrst nebo dle chuti), mletý hřebíček. Doporučuji ochutnat abychom nepřesladili. Rozválíme vždy blok těsta (nemusí být moc). Na okraj těsta dám lžíci náplně a přebalím, opět dám další lžíci náplně a přebalím a takto až do konce těsta. Pevně přimáčknu kraje a konce a vložím na plech (nevymazaný) spoji dolů aby se těsto nerozbalilo. Pečeme při 180-200 °C, cca 15-25 minut až je těsto růžové.
Fotky receptu Dobrý štrúdl:
Fotky vložil: Vlamape,Natural,kacice,vilka,uznevim