Vložil: | Petulin |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![7/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Doktorova šunka:
4 silnější plátky šunky
| 2 cibule
| 2 lžíce másla
| půl lžičky mouky
| 0,4 l vína
| půl stroužku česneku
| sůl, pepř
| půl lžičky rajčatového protlaku, špetka cukru, lžíce smetany a lžička sekané petrželky
Postup přípravy receptu Doktorova šunka:
Plátky šunky po obou stranách opečeme a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme 0,3 l bílého vína, přidáme utřený česnek, sůl, pepř, rajčatový protlak, cukr a 10 minut povaříme. Nakonec dolijeme podle chuti zbylé víno a zjemníme smetanou. Omáčkou přelijeme plátky šunky a posypeme zelenou petrželkou.
Fotky receptu Doktorova šunka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!